Τρόποι & Πληροφορίες Πληρωμής

Το kosmimata-roloi.gr για την αμεσότερη εξυπηρέτησή σας διαθέτει τους κάτωθι τρόπους πληρωμής:

(α) Αντικαταβολή μετρητοίς μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS COURIER.

(β) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να μας στείλετε με e-mail στο info@kosmimata-roloi.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210-5322107 ή στο 210-5817696. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

AlphaBank

288002002002918

GR5401402880288002002002918

Δικαιούχος : ΑΦΟΙ ΣΧΟΙΝΟΠΟΥΛΟΙ ΟΕ

(γ) Με χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.

Η διαδικασία πληρωμής γίνεται από την ALPHA Bank, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις συναλλαγές σας. Με την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η ALPHA Bank δεσμεύει το ποσό παραγγελίας σας και όταν η παραγγελία σας τιμολογηθεί, πραγματοποιείται χρέωση του αντίστοιχου ποσού.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση της κάρτας σας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού

Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται τα στοιχεία της κάρτας σας και χρησιμοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της.

Οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το sxoinopoulos.gr μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών σας είναι απόλυτα ασφαλείς καθόσον η εταιρεία μας δε συλλέγει, ούτε αποθηκεύει, με οποιονδήποτε τρόπο, στοιχεία της κάρτας σας. Για τον λόγο αυτό απαιτείται η καταχώρισή τους κάθε φορά που πραγματοποιείται συναλλαγές με χρήση της κάρτας σας μέσω του kosmimata-roloi.gr.

(δ) Μέσω MasterPass.